Saperavi

2018
roșu sec
15,5 %
750 ml

Culoare: Fiind unul din cele mai vechi soiuri cunoscute până în prezent, care dă vinului o complexitate deosibită, culoare are tentă roșie închisă cu nuanțe violacee, strălucitoare.

Buchetul este unul complex, bogat, fructele negre,prune uscate și ciocolată oferă o intensitate iar notelede piper negru și condiment lasă o amprentă plăcută.

Gustul este intens și echilibrat, cu tanini vii și plăcuți.

Asocieri culinare: se potrivește de minune cu carnea de miel sau vânat, cu legume proaspete și brânzeturi maturate.

Fetească Neagră

2018
roșu sec
14,9 %
750 ml

Culoarea vinului are o tentă roșie-închisă cu nuanțe rubinii, strălucitoare.

Buchetul este compus din arome de fructe roșii răscoapte, cu note de vanilie. Datorită procesului de maturare în butoi de stejar moldovenesc, gustul este completat de o aromă lemnoasă.

Gust plin și armonios, cu tanini fini și delicați care trec într-un postgust care persistă.

Asocieri culinare: bucate la grill, bucate complexe pe bază de cărnuri, brânzeturi tari.

Merlot

2019
roșu sec
14,5 %
750 ml

Culoare: roșie cu nuanțe deschise.

Buchetul este compus din arome de fructe roșii, prune uscate și mure negre de pădure.

Gust: cu aciditate plăcută și taninuri moi, postgust lung și de durată.

Asocieri culinare: bucate din carne de vită, filet Mignon, brânzeturi maturate și semidure.

Cabernet Sauvignon

2019
roșu sec
14,5 %
750 ml

Culoare: roșie rubinie cu nuanțe aprinse.

Buchet bogat care prezintă arome de soi, fructe roșii răscoapte combinate cu condimente și piper negru.

Gust plin și echilibrat, bogat.

Asocieri culinare: se asociază cu bucate din carne la grătar și cașcavaluri cu cheag tare.

Rară Neagră

2019
roșu sec
15,5 %
750 ml

Culoare: roșie-deshisă caracteristică pentru soiul Rară Neagră, cu nuanțe strălucitoare.

Buchet format din arome de ciocolată, fructe uscate și piele tăbacită care se asociază de minune cu aromele discrete de lemn și vanilie.

Gust elegant și armonios, cu tanini fini și rotunzi care oferă post-gustului durată și lungime.

Asocieri culinare: rață la cuptor cu sos din vișină, aripioare de pui la grătar cu sos dulce, brânzeturi de tip Cheddar, Gruyere și Fontina.